Termeni si Conditii

Informatii Firma

B.P.D. MILIA S.R.L.
BULEVARDUL CAROL I NR 37, BLOC 17J PARTER, CAMPINA, PRAHOVA, 105600
Cod Unic de Inregistrare (CUI): RO 3432739
Program:
Luni - Vineri: 09:00 - 19:00

 

Utilizarea site-ului:

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul aromaesti.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Schimbarea termenilor si condiţiilor

B.P.D. MILIA S.R.L. isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termani si conditiile fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

Corecaterea informatiilor eronate:

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lupsa de acuratete sau eror ale produselor software fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server

Conformitate

Toate produsele comercializate de firma noastra sunt in conformitate cu legile in vigoare si corespund normelor si standardelor pentru care au fost create.

Confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice B.P.D MILIA S.R.L  are obligatia de a administra numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana si in conditii de maxima securitate. Scopul solicitarii si colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra online.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie si editare a datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale precum si dreptul de a va adresa justitiei sau sa va opuneti  prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru a beneficia de aceste drepturi, va rugam sa ne trimiteti o cerere scrisa prin posta sau curier rapid pe adresa societatii noastre.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului aromaesti.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul aromaesti.ro, va fi considerata tentativa de fraudare a sistemelor aromaesti.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvata prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Campina, Prahova, Romania.